Showbiz

Shkrimtarët e Hollywoodit në marrëveshje për t'i dhënë fund grevës së studiove amerikane

 

Skenaristët në SHBA thonë se kanë arritur një marrëveshje paraprake me drejtuesit e studiove që t'i japin fund një greve që ka zgjatur gati pesë muaj.

Shoqata e Shkrimtarëve të Amerikës (WGA) tha se marrëveshja ishte “e jashtëzakonshme - me përfitime dhe mbrojtje domethënëse për shkrimtarët”. Anëtarët e WGA e kanë ende fjalën e fundit për ta thënë.