Showbiz

“NSYNC” paralajmëron këngë pas 20 vjetëve

Foto: AP/Associated Press
 

Grupi “NSYNC” e ka paralajmëruar lansimin e këngë së parë së bashku në 20 vjetët e fundit. Ajo mban titullin “Better Place”.

Bendi i përbërë nga Justin Timberlake, Chris Kirkpatrick, JC Chasez, Joey Fatone dhe Lance Bass – u ribashkua në ceremoninë e sivjetme “MTV Video Music Awads”, ku edhe ia ndanë një çmim superyllit, Taylor Swift.