Showbiz

Angelina Jolie “flet shqip”

Foto: AP
 

Aktorja e famshme, Angelina Jolie, në bashkëpunim me “Amnesty International” dhe Geraldine Van Bueren ka botuar librin e saj të ri në gjuhën shqipe.

Ambasadorja e vullnetit të mirë e programit “Unicef” ka botuar librin e saj më të ri për të drejtat e fëmijëve.