Showbiz

Madonna lirohet nga spitali pas infeksionit të rëndë

 

Madonna është lëshuar nga spitali dhe është në shtëpi pasi ndihet më mirë.

Lajmet se ajo ishte sëmurë u shpërndarë nga menaxheri i saj i cili tha se ajo vuante “nga një infeksion serioz bakterial”.