Showbiz

Kënga e re e Yll Limanit merr afër gjysmë milioni shikime në më pak se 24 orë

 

Kënga e re e Yll Limanit ka marrë afër gjysmë milionë klikime në më pak se 24 orët e para nga publikimi.

“U kry” u lansua të premten, 26 maj, dhe pas 21 orësh në kanalin e Limanit në YouTube ka marrë 495,737 shikime.