Showbiz

Debutimi fantastik i “John Wick: Chapter 4” në arkat filmike

 

“John Wick: Chapter 4”, vazhdimi i katërt i filmave aksion të yllit, Keanu Reeves, debutoi në pozitën e parë të arkave filmike duke e fituar shumën më të madhe deri më tani, prej 73.5 milionë dollarësh në arkat filmike të Amerikës Veriore.

Projekti i studios “Lionsgate”, ku Reeves e portretizon vrasësin profesional John Wick, i tejkaloi pritjet e ekspertëve dhe njëkohësisht e shënoi hapjen më të mirë krahasuar me tre filmat e kaluar.