Showbiz

Madonna u përgjigjet kritikave për pamjen e saj

 

Madonna nuk është frikësuar asnjëherë që të flasë, sidomos kur ajo është temë e diskutimit.

Mbretëresha e muzikës “Pop” ka dalë të dielën në skenën e “Grammy Awards” për të ndarë çmimin për pop grupin më të mirë, me të cilin u vlerësuan këngëtarët, Sam Smith dhe Kim Petra, për këngën e tyre “Unholy”.