Showbiz

Diona Fona vjen me “Dimër”

 

Këngëtarja Diona Fona ka publikuar projektin e saj më të ri muzikor të quajtur “Dimër”.

Teksti dhe melodia janë bërë nga vetë artisja në bashkëpunim me Art.