Showbiz

Marc Anthony dhe Nadia Ferreira kurorëzojnë me martesë dashurinë e tyre

 

Marc Anthony dhe Nadia Ferreira janë martuar.

Çifti tha “Po” gjatë një ceremonie të mbajtur në Muzeun e Artit Perez në Miami, Florida, të shtunën në mbrëmje.