Showbiz

Ava Max: Zemërthyerja është një gjë e mirë

Foto: AP
 

Ava Max mendon se thyerja e zemrës mund të jetë një "gjë e mirë".

Këngëtarja 28-vjeçare me prejardhje nga Shqipëria, emri i vërtetë i së cilës është Amanda Ava Koci - është rikthyer në skenën muzikore me albumin e saj të ri "Diamonds and Dancefloors" dhe ka shpjeguar se edhe pse më parë ishte zotuar se "kurrë" nuk do të shkruante për jetën e saj personale, ajo përfundoi duke e bërë këtë pasi kaloi një ndarje.