Showbiz

Pesë filmat më të shikuar të javës në arkat filmike

 

Kampion i javës në arkat filmike të Amerikës Veriore vazhdon të jetë projekti i fundit i bazuar në universin kinematik “Marvel”, “Black Panther: Wakanda Forever”. Në javën e katërt të shfaqjes nëpër kinema, ky film arriti t’i fitojë edhe 17.5 milionë dollarë, të cilat i shtohen shumës totale të arkëtuar deri më tani prej 393 milionë dollarësh. Në këtë vazhdim të dytë, qytetarët e Wakandas shihen duke e vajtuar vdekjen e mbretit të tyre, T’Challa, dhe bëhen gati ta mbrojnë popullin nga një kërcënim i ri, një luftë me mbretërinë ujore të Atlantidës e udhëhequr nga personazhi negativ, Namor, i cili në film portretizohet nga aktori meksikan Tenoch Huerta. Aktorët që i përsërisin rolet e tyre në filmin e ardhshëm janë, Angela Bassett, Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Winston Duke dhe Danai Gurira.