Showbiz

Vdiq në moshën 63-vjeçare këngëtarja amerikane, Irene Cara

Foto: Globe Photos
 

Ka vdekur në moshën 63-vjeçare këngëtarja e famshme, Irene Cara.

Këngëtarja dhe aktorja amerikane ishte më e njohur për rolin e saj në filmin Fame të vitit 1980, si dhe bashkë-shkrimin dhe këndimin e hitit të madh “Flashdance...What a Feeling”, për të cilin fitoi një Oscar dhe një Grammy.