Showbiz

Bell u tregoi fëmijëve kur mori “kërpudhat magjike”

 

Aktorja e "Forgeting Sarah Marshall", Kristen Bell ishte e sinqertë me fëmijët e saj të vegjël kur provoi kërpudhat magjike për ditëlindjen e saj.

Aktorja e 'Forgetting Sarah Marshall' - e cila ka vajza Lincoln, nëntë vjeç dhe Delta, shtatë vjeç, me bashkëshortin Dax Shepard - ka kujtuar se ka festuar ditëlindjen e saj të 40-të duke marrë ilaçe halucinogjene dhe vendosi të jetë e sinqertë me fëmijët e saj.