Showbiz

Manson ankohet për pasojat pas akuzave për abuzim seksual

Foto: AP/Associated Press
 

Muzikanti amerikan, Marilyn Manson, pretendon se karriera e tij është në hendek dhe ai po merr kërcënime me vdekje, që nga akuzat për abuzim seksual.

Artisti i nominuar pesë herë për “Grammy” deklaroi në disa dokumente ligjore se kërcënimet online, po e bëjnë të ndihet në ankth, depresion, i shqetësuar, brengosur, tërbuar si dhe po e lënë pa gjumë. Ai gjithashtu shtoi se ka frikë që dikush do ta lëndojë gruan e tij të dytë, Lindsay Usich, raporton TMZ.