Showbiz

Jim Carrey në listën e të famshmëve që u ndalohet hyrja në Rusi

Foto: AP/Associated Press
 

Presidenti Vladimir Putin ua ka ndaluar hyrjen në Rusi disa të famshmëve amerikanë, kjo për shkak të përkrahjes së tyre publike ndaj Ukrainës në mes të pushtimit të vendit. Tani, kësaj liste i shtohen edhe dy personalitete të njohura kanadeze.

Aktori 60-vjeçar, Jim Carrey, dhe poetja dhe autorja 82-vjeçare, Margaret Atwood, i bashkohen yjeve amerikanë Ben Stiller dhe Sean Penn në listën e personave të cilëve u ndalohet përgjithmonë hyrja në Rusi.