Showbiz

Johnny Depp apelon në çështjen e shpifjes të Amber Heardit

 

Ekipi ligjor i Johnny Depp ka apeluar zyrtarisht vendimin që ai duhet t'i paguajë Amber Heard 2 milionë dollarë dëmshpërblim.

Ish-çifti u përfshi në një gjyq gjashtë-javor në fillim të këtij viti për një shkrim që ylli i 'Aquaman' shkroi në vitin 2018 si viktimë e dhunës në familje, me yllin e 'Pirates of the Caribbean' që fitoi përfundimisht mbi 10 milionë dollarë dëmshpërblim pasi fitoi të tre kërkesat e tij për shpifje dhe ish-gruaja e tij fitoi një nga tre paditë e saj kundër.