Showbiz

Lana Del Rey i vidhet laptopi në të cilin kishte përmbajtje të albumit të ri

Foto: AP
 

Lana Del Rey thotë se asaj iu grabit një çantë shpine që përmbante laptopin e saj, i cili kishte albumin e saj të ri në të.

Këngëtarja tha se bashkë me kompjuterin u vodhën edhe disa hard disk dhe një aparat fotografik.