Showbiz

Jonah Hill heq dorë nga promovimi i filmave si pasojë e ankthit

 

Jonah Hill ka bërë të ditur se tani e tutje nuk do t’i promovojë projektet e tij filmike, për shkak se dëshiron të fokusohet në shëndetin e tij mendor.

Aktori, i cili së fundmi e bëri regjinë e dokumentarit “Stutz”, ku së bashku me psikologun, Dr. Phil Stutz, diskuton në detaje për shëndetin e tij mendor, e ka publikuar një letër të hapur përmes së cilës shpjegon se sulmet e tij të ankthit janë përkeqësuar si pasojë e prezencës në media dhe ngjarje publike.