Showbiz

Ezra Miller kërkon falje për sjelljet e fundit, fajëson shëndetin mendor

Foto: AP/Associated Press
 

Ezra Miller kërkon falje për sjelljet e fundit, fajëson shëndetin mendor

Aktori Ezra Miller e ka lëshuar një deklaratë për media përmes së cilës tregoi se vuan nga disa probleme komplekse mendore, dhe se është duke e tejkaluar një krizë të madhe në jetën e tij.