Showbiz

Busta Rhymes do të shpërblehet me çmimin e ikonës së repit

Foto: AP
 

Busta Rhymes, një aktor, kompozitor, reper dhe producent me shumë çmime, do të marrë çmimin BMI Icon Award më 7 shtator në “R&B/Hip-Hop Awards 2022”

Presidenti, njëherësh themeluesi i BMI, Mike O'Neill, dhe zëvendëspresidentja e BMI-së, Catherine Brewton, do të shërbejnë si mikpritës të ngjarjes në mbledhjen ekskluzive, e cila do të zhvillohet në Klubin e Natës LIV Miami Beach, raportoi The Source.