Showbiz

Demi Lovato fillon ta përdorë sërish përemrin ‘ajo’

Foto: AP/Associated Press
 

Këngëtarja dhe aktorja e njohur amerikane, Demi Lovato, e ka shpjeguar arsyen pse ka filluar ta përdorë përemrin “ajo”, pas më shumë se një viti prej kur ishte deklaruar se identifikohet si gjini asnjanëse, raporton portali “Mail Online”.

29-vjeçarja Lovato, foli hapur për vendimin e saj të ri gjatë një interviste të fundit, me ç’rast zbuloi se ka vendosur të identifikohet sërish si grua, pasi kohëve të fundit po ndihet më shumë femërore.