Showbiz

Gruaja e shefit të Googlet mohon lidhjen me Muskun

Nicole Shanahan, Elon Musk dhe Sergey Brin
 

Nicole Shanahan, bashkëshortja e shefit të Googlet, Sergey Brin, mohoi se ka pasur lidhje dashurie me shefin e Teslas, Elon Musk, raportoi të mërkurën “EONLINE”.

Nëpërmjet avokatit të saj, Shanahan, tha se ato që i raportoi mediumi “Wall Street Journal”, janë gënjeshtra.