Showbiz

Depp dhuron 700,000 funte për bamirësi

Foto: Getty Images
 

Aktori i njohur, Johnny Depp, ka dhuruar pothuajse 700,000 funte për bamirësi për fëmijët në të gjithë globin, ka shkruar “The Mirror”.

59-vjeçari ia dha paratë Fondacionit të Spitalit të Fëmijëve në Perth, Fondacionit të Fëmijëve të Spitalit të Great Ormond Street dhe Spitalit të Fëmijëve të Los Angeles.