Showbiz

Halsey: Aborti ma shpëtoi jetën

 

Halsey ka pranuar se aborti "ia shpëtoi jetën" dhe këmbëngul se edhe pse tani ajo ka sjellë në jetë një fëmijë, qëndrimi i saj për këtë çështje nuk ka ndryshuar.

Ylli 27-vjeçar i popit, e cila mirëpriti në jetë djalin Enderin, në korrik të vitit 2021 me partnerin Alev Aydin, shpjegoi se para amësisë ajo kishte pësuar tri aborte dhe se njëri prej tyre ishte në mënyrë efektike një "abort", sepse trupi i saj nuk ishte në gjendje t’i jepte fund shtatzënisë vetëm, pa rrezik serioz për shëndetin e saj.