Showbiz

Vdes regjisori, Peter Brook

 

Peter Brook, një nga regjisorët më kreativë dhe më të diskutueshëm të brezit të tij, ka vdekur në moshën 97-vjeçare, raporton agjencia e lajmeve AFP.

Gjatë dekadave që pasuan, Brook vuri vulën e tij në teatër, duke thyer shumë konventa të vendosura.