Showbiz

Muzika rep ka shërbyer si terapi për Eminemin

Foto: AP/Associated Press
 

Eminem thotë se muzika rep ka shërbyer si terapi për shëndetin e tij mendor dhe shërimin nga varësia ndaj drogave.

Ylli 49-vjeçar i repit e pranoi këtë fakt gjatë një interviste për emisionin e radios, “Sway in the Morning”.