Showbiz

Publikohet kënga “TERR” nga Shpat Deda dhe Edona Vatoci

 

Bashkëpunimi i shumëpritur i dy prej zërave më të veçantë të muzikës, Shpat Deda dhe Edona Vatoci, më në fund është publikuar.

Kënga me titull “TERR” vjen e realizuar dhe me një videoklip artistik.