Showbiz

Një gazetë australiane detyrohet t’i kërkojë falje aktores Rebel Wilson

 

Një gazetë australiane është detyruar t’i kërkojë falje publike aktores, Rebel Wilson, si dhe e ka larguar një shkrim ia kishin kushtuar lidhjes së saj të re romantike.

Javën e kaluar, ylli i filmave “Pitch Perfect” e konfirmoi publikisht se është në lidhje dashurie me disenjatoren, Ramona Agruma, për çka më pas i pranoi një mori urimesh dhe mesazhesh përkrahëse.