Showbiz

Madonna u kërkon politikanëve amerikanë kontroll më të rreptë të armëve

 

Madonna i ka bërë thirrje qeverisë amerikane që të bëjë reformë për sigurinë e armëve të zjarrit, pas vrasjes së 19 nxënësve në shkollën Uvalde në Teksas, raportoi NME të enjten.

Më 24 mars, një 18-vjeçar i armatosur u fut në shkollë dhe shtiu mbi mësuesen dhe nxënësit e një klase të katërt. Më pas, edhe ai vetë u qëllua për vdekje nga policët.