Showbiz

U dyshua për manipulim votash në “Eurovision” nga gjashtë vende

 

Mbrëmjen e djeshme Ukraina e cila u përfaqësua nga Kalush Orchestras me këngën “Stefania”, morën trofeun e “Eurovision 2022”. Vendin e dytë e mori Mbretëria e Bashkuar dhe të tretin Spanja.

Për shkak të parregullsive që pati në procesin e votimit ka reaguar Unionin Evropian i Transmetuesve (EBU).