Showbiz

Regjisori i “Fast and Furious 10” tërhiqet nga projekti, pasojë zënka me Vin Dieselin

 

Regjisori Justin Lin ka hequr dorë nga filmi ardhshëm, “Fast and Furious”, për shkak të disa mosmarrëveshjeve me protagonistin dhe producentin e këtij projekti, Vin Diesel.

Lajmin e largimit nga ky projekt vetëm disa ditë pasi filluan xhirimet e tij, Lin e bëri të ditur përmes një postimi në rrjetet sociale.