Showbiz

Fëmijët e Wahlbergut “të turpëruar” me të kaluarën e tij

Fëmijët e Wahlbergut “të turpëruar” me të kaluarën e tij
 

Mark Wahlberg mendon se fëmijët e tij ndihen të turpëruar për të kaluarën e tij muzikore.

Aktori 50-vjeçar ishte pjesë e grupit hip-hop të viteve '90 “Marky Mark and the Funky Bunch” dhe ai pranon se fëmijët e tij - Grace, 12, Brendan, 13, Michael, 16 dhe Ella, 18 - ndihen të turpëruar kur e shohin karrierën e tij muzikore.