Showbiz

Studiot e mëdha filmike ndalojnë lansimin e filmave në Rusi

 

Studio e njohura filmike të Hollywoodit, “Warner Bros”, “Disney” dhe “Sony”, e kanë ndaluar lansimin e filmave nëpër kinematë e Rusisë, kjo si pasojë e pushtimit të dhunshëm të Ukrainës.

Ky njoftim nënkupton se publikimet e filmave me buxhet të lartë dhe të mirëpritur nga fansat, si “The Batman”, “Turning Red” dhe “Morbius”, nuk do të lansohet sipas planit në këtë shtet.