Showbiz

Atmosferë familjare në xhirimet e filmit të Ryan Reynoldsit

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Në sheshin e xhirimeve të filmave të aktorit Ryan Reynolds, mbretëron një atmosferë familjare.

Ylli 45-vjeçar i hollywoodit i cili i ka tri vajzat, James, Inez dhe Betty me bashkëshorten Blake Lively, në një intervistë të fundit e zbuloi se gjatë xhirimeve të filmit të tij të ri, “The Adam Project”, i ka pëlqyer shumë të kalojë kohë kualitative me familjen e tij.