Showbiz

Filmi i parë arab në Netflix nxit debat për moralin

Foto: Ilustrim
 

Filmi i parë në gjuhën arabe i shfaqur në Netflix ka ndezur polemika në Egjipt pasi thuhet se ai paraqet imoralitet dhe minim të vlerave tradicionale.

Filmi, “Dearest Friends”, përfshin diskutime të takimeve seksuale dhe marrëdhënieve jashtëmartesore dhe tregon personazhet duke pirë alkool.