Showbiz

Rebel Wilson vjen në rolin e prezantueses së ceremonisë “BAFTA”

Foto: AP News
Foto: AP News
 

Aktorja australiane, Rebel Wilson, do ta prezantojë ceremoninë e sivjetme “BAFTA”, kështu bëri të ditur Akademia Britanike e Filmit.

Komediania e famshme e njohur për rolet në filma të tillë si, “Bridesmaids” dhe “Pitch Perfect”, do ta drejtojë ngjarjen e rëndësishme të kinematografisë në Britani të Madhe, e cila mbahet më 13 mars në lokacionin e famshëm të Londrës, “Royal Albert Hall”.