Showbiz

Ermal Mamaqi komenton artistët “aksidentalë”

 

Gjatë intervistës në emisionin “Te Shoqja”, Ermal Mamaqi ka folur edhe për artistët e tjerë.

“Artistët aksidentë” siç i quan Mamaqi, që sipas tij janë artistë që janë rrëzuar në skenë dhe kanë menduar që janë artistë.