Showbiz

Getinjo ka një falënderim për dyshen Mc Kresha e Lyrical Son

 

Dje është publikuar albumi nga Mc Kresha dhe Lyrical Son i emërtuar “Muzikë e alltisë”.

Ky album është komentuar dhe pëlqyer shumë nga artistët, një ndër ta është edhe reperi Getinjo.