Showbiz

Will Smithit i shtohen shpresat për “Oscar”

 

Will Smithit i janë shtuar shpresat për ta fituar “Oscarin” e tij të parë, pasi u nominua për një çmim të Screen Actors Guild, një nga çmimet kryesore të Hollywood-it

Nominimi i tij për rolin e babait të Venus dhe Serena Williams në “King Richard” vjen disa ditë pasi ai fitoi çmimin për aktorin më të mirë të dramës në “Golden Globes”.