Showbiz

Arbnora Ademaj: Përkundër realizimit të ëndrrës, Kosova po më mungon shumë

 

Arbnora Ademaj ka rrëfyer eksperiencën e saj në kinematografinë turke.

Ajo ka realizuar ëndrrën e saj dhe tashmë po i shijon sukseset si një yll në ngritje në këtë fushë.