Showbiz

Michelle Yeoh shndërrohet në yll të aksionit me filmin e saj të ri

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

“Everything Everywhere All At Once” është filmi i ardhshëm i mbushur me aksion, në të cilin rolin protagonist e ka aktorja malajzeze Michelle Yeoh.

Aktorja e luan rolin e Evelyn, një punëtore lavanderie e mbingarkuar nga detyrimet e saj familjare dhe gjendja financiare. Ajo informohet se zë një pozicion unik në multivers dhe kështu i futet një aventure të re dhe të mbushur me adrenalinë dhe aksion.