Showbiz

Donaldi debaton ashpër me Arjolën

 

Dy nga banorët e Big Brother Albania, Donaldi dhe Arjola, kanë debatuar ashpër, sot.

Ata, brenda shtëpisë kanë ngritur zërat dhe kanë debatuar duke kritikuar njëri-tjetrin.