Showbiz

Ariana Grande dhe Kid Cudi publikojnë këngën

 

Bashkëpunimi i Ariana Grandes dhe Kid Cudit “Just Look Up” është bërë publik.

Ata do të shfaqen në filmin “Don’t Look Up” ku luajnë Leonardo DiCaprio dhe Jennifer Laërence, i cili do të dalë në Netflix më 24 dhjetor.