Showbiz

Sandra Bullock nuk e sheh të nevojshme të martohet sërish

 

Sandra Bullock nuk ka nevojë për një copë letre që ta vërtetojë se është një partnere e përkushtuar.

Ylli i filmit “Bird Box’ e cila i ka dy fëmijë të adoptuar, Louis dhe Laila, si dhe është njerkë e vajzës së partnerit të saj, Bryan Randall, insiston se më nuk planifikon të martohet ngase nuk mendon se është e nevojshme që ta ketë një certifikatë martese për ta vërtetuar dashurinë e saj.