Showbiz

Detektivët kontrollojnë shtëpinë e muzikantit Marilyn Manson

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Shtëpia e muzikantit, Marilyn Manson, në Hollywood është kontrolluar nga autoritetet pas akuzave të ngritura kundër këngëtarit nga disa gra, të cilat pohojnë se janë abuzuar fizikisht dhe seksualisht nga ai.

Uebfaqja për të famshëm “TMZ” ka raportuar se detektivë nga Njësia Speciale e Viktimave të Dhunës nga departamenti policor i Los Angelesit, e kanë kontrolluar shtëpinë e Mansonit, pasi u shërbye një urdhër kërkimi. Besohet se këngëtari i famshëm, emri i vërtetë i së cilit është Brian Warner, në ato momente nuk gjendej në shtëpi.