Showbiz

Kidda së shpejti më këngë solo

 

Këngëtari Kidda në llogarinë e tij në Instagram ka njoftuar publikun për projektin e ri.

“Dukat” titullohet ky projekt që pritet të vijë solo më datën 27 nëntor dhe do të jetë online në kanalin e YouTube të artistit.