Showbiz

Publikohen nominimet për “Grammy Awards 2022”

 

Janë bërë të ditura nominimet e sivjetme për çmim “Grammy” dhe ky shou e ka një numër relativisht të madh të të nominuarve, kjo pasi i janë shtuar edhe dy kategori të reja ato, “Performanca mëe mirë globale” dhe “Albumi me muzikën më të mirë urbane”.

Kështu, numri total i kategorive për shpërblimet “Grammy” arrin në 86 gjithsej.