Showbiz

Sandra Bullock mirënjohëse që nuk ka pasur lidhje romantike me Keanu Reevesin

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli 57-vjeçar i hollywoodit, Sandra Bullock, thotë se është e lumtur për faktin që asnjëherë nuk është lidhur në mënyrë romantike me Keanu Reevesin.

Aktorja e vlerëson tej mase shoqërinë që e ka me kolegun e filmave “Speed” dhe “The Lake House”, dhe pavarësisht faktit se mendon që lidhja e tyre e fortë do t’i mbijetonte një romance të dështuar, megjithëkëtë është e lumtur që nuk janë detyruar të kalojnë nëpër një ndarje të sikletshme.