Showbiz

Lady Gaga: Britney Spears e ka ndryshuar kursin e grave në industrinë e muzikës

 

Lady Gaga dhe Britney Spears janë duke vazhduar lavdërimet e tyre për njëra-tjetrën.

Të premten në mbrëmje, Spearsi, 39 vjeç, shpërndau një video nga Story i Instagram-it të Lady Gaga-s i cila i përgjigjet një pyetjeje të gazetarëve në lidhje me këngëtaren "Lucky" pas përfundimit të kujdestarisë së babait ndaj saj, pas 13 vitesh.