Showbiz

Adele u ndie e turpëruar nga fundi i martesës

 

Këngëtarja e njohur britanike, Adele, ka thënë se është ndier e turpëruar nga fundi i martesës së saj.

Ylli 33-vjeçar është ndarë nga ish-bashkëshorti, Simon Konecki, në vitin 2019 dhe shkurorëzimi e ka frymëzuar për disa këngë të albumit të saj më të ri të titulluar “30”. Ka thënë se ishte e shkatërruar nga dështimi i jetës në çift.